Gönüllülerden iftar yemeği daveti

TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak amacıyla kurulan Kaynak Çalışma Grubu, geçtiğimiz hafta iftar yemeği düzenledi. Davete cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Gönüllülerden iftar yemeği daveti

TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak üzere cemiyet hayatının ünlü isimlerinin oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K), geçtiğimiz hafta Swissotel'de iftar yemeği düzenledi. TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve TEMA-K Yönetim Kurulu üyeleri Esra Öztürk, Aslı Pehlivanlar, Sedef Mercan ve Figen Kıral'ın ev sahipliğinde güzel bir iftar yemeği organize edilirken, iftar yemeğinden elde edilen tüm gelir TEMA Vakfı'nın doğa eğitim programlarına aktarıldı. 2018 yılı etkinliklerinde aktif görev alan TEMA-K gönüllülerine teşekkür sertifikalarını takdim eden Deniz Ataç, kısa bir konuşma yaparak "TEMA Vakfı olarak gönüllülerimizin ve bağışçılarımızın kıymetli destekleriyle 26 yıldır başta toprak olmak üzere, tüm doğal varlıklarımızı korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya umudumuza destek olan her çalışma bizler için çok anlamlı ve değerli. TEMA-K gönüllülerine ve iftar yemeğine katılarak destek veren tüm konuklara teşekkür ederim" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.