Ünlü isimler İstanbul Akvaryum'da buluştu

Yaz tatili öncesi çocuklarıyla birlikte İstanbul'un keyfini çıkaran cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yercihi İstanbul Akvaryum oldu.

Ünlü isimler İstanbul Akvaryum'da buluştu

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

7'den 77'ye herkese heyecanlı ve keyifli saatler geçirten İstanbul Akvaryum, cemiyet hayatının ünlü isimlerinin ve çocuklarının ziyaretiyle renkli görüntülerine sahne oldu. Yaz sezonu açılmadan İstanbul'un tadını çıkaran, aralarında Zeynep Yılmaz, Hande Acar, Begüm Tacir, Melis Hatipoğlu, Esra İnceefe, İpek Köse, Burcu Şendir, Cansen Yeni Kut ve Meltem Kazaz'ın da olduğu cemiyetin ünlü isimleri, çocuklarıyla beraber İstanbul Akvaryum'u gezerek, keyifli saatler geçirdi. 17 tema ve Amazon Yağmur Ormanı'nda dolaşan davetliler, dünyanın en büyük faresi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren kapibaraları ve Türkiye'nin ilk kutup penguenlerini izlemeye doyamadı. Telefonlarını elinden düşürmeyen ünlü isimler, çektikleri eğlenceli fotoğrafları takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Ünlü ziyaretçiler daha sonra hep birlikte aynı komplekste bulunan Crowne Plaza'da keyifli bir öğle yemeği yiyerek sohbet etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.