'Barış Ağacı' sahiplerini buldu

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi tarafından ikincisi düzenlenen ‘Barış Ağacı Ödülleri’ yapılan törenle sahiplerine verildi.

'Barış Ağacı' sahiplerini buldu

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi öğrencilerinin, 'çevre, kadın ve çocuk' olmak üzere üç ana kategoride sosyal sorumluluk projelerine katkılarından dolayı seçtikleri 'Barış Ağacı Ödülleri', Nicole Restaurant'ta düzenlenen özel bir davetle sahiplerine verildi. Tören, sanat ve cemiyet dünyasının katılımıyla gerçekleşti. Konuklar, Nicole Restaurant'nın başarılı şefi Aylin Yazıcıoğlu'nun özel mönüsünü de tattılar. Sainte Pulcherie Fransız Lisesi öğrencilerinin araştırarak sosyal sorumluluk projelerine katkılarından dolayı seçtikleri çevreyle ilgili sosyal sorumluluk projesi kategorisinde TV yapımcısı Güven İslamoğlu, kadınla ilgili sosyal sorumluluk projesi kategorisinde Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) Başkanı Şengül Akçar ve çocuklarla ilgili sosyal sorumluluk projesi kategorisinde Eğitim Reformu Girişimi (ERG) Direktörü Batuhan Aydagül'e ödülleri takdim edildi.

Güler Kayhan, Alexandre Abellan

İdil Lüleci

Esra Kaktüs

Özge Karakaya, Batuhan Aydagül


Nihan Çetinkaya

Duygu Leloğlu-Hakan Turpçu

Güven İslamoğlu, Özge Zeki

Batuhan Aydagül, Demet Cengiz

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.