Topal çiftinden yardımsever hareket

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal'ın 6 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri ‘Huzurevi Buluşmaları’nın yenisi geçtiğimiz hafta gerçekleşti.

Topal çiftinden yardımsever hareket

Fenerbahçe'nin Milli futbolcusu Mehmet Topal, eşi Selda Topal ile birlikte geleneksel olarak 6 yıldır düzenledikleri 'Huzurevi Buluşmaları'nın yenisini geçtiğimiz hafta Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi'nde gerçekleştirdi. Semiha Şakir Huzurevi ile Maltepe Huzurevi sakinlerinin katıldığı buluşmaya, ünlü isimler de destek verdi. İftarın sürpriz konuğu ise UEFA Euro 2024 Adaylık Tanıtım Elçisi ve Ampüte A Milli Takım oyuncusu Barış Telli'ydi. Açılan iftarın ardından semazen gösterisi yapıldı. Ardından Metin Özülkü Orkestrası ile Eda Özülkü, Yeşim Salkım, Suzan Kardeş ve Ferda Anıl Yarkın'dan oluşan Çılgınlar Kulübü sahneye çıktı. Sahneye çıkarak bir konuşma yapan İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, Mehmet-Selda Topal çiftine teşekkür etti. Çifte, huzurevi sakinlerinin yaptığı bir tablo ve çiçek hediye edildi.

Kerem, Milat, Wilma Elles, Melodi Göğüş

Mehmet Topal

Seda Gür

Özlem Yıldız

Elif Ece Uzun

Saruhan Hünel

Selda Topal

Suzan Kardeş

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.