Klinik açılışına büyük ilgi

‘Türkçapar Bariatrıcs İleri Laparoskopi Kliniği’ Beşiktaş Fulya’da tıp camiası ve cemiyet hayatından ünlü konukların katılımıyla açıldı.

Klinik açılışına büyük ilgi

Ankara Üniversitesi tıp fakültesinden mezun olduktan sonra uzmanlık dahil, 25 yıllık akademik hayatında sadece mide cerrahisi ile ilgilenen Prof. Dr. Ahmet Türkçapar, geçtiğimiz hafta düzenlenen davetle, 'Türkçapar Bariatrics İleri Laparoskopi Kliniği'ni, Beşiktaş Fulya'daki Açık Emar binasında danışanlarına açtı. Açılış davetine, tıp camiasının ünlü isimlerinin yanı sıra cemiyet hayatının tanınmış simaları da katıldı. Türkiye reflü cerrahisinin öncülerinden, 4500'ü aşkın laparoskopi ile reflü ameliyatı gerçekleştirmiş olup, ayrıca mide fıtığı konusunda da ileri derecede deneyim sahibi olan Prof. Dr. Ahmet Türkçapar, konuklarıyla yakından ilgilenerek, konuyla ilgili konuklarına bilgiler de verdi. Davete katılan konuklar hem keyifli zaman geçirdiler hem de yeni bilgiler edindiler.

Berk Özler, Göknel Dumanlı, Nuran-Ahmet Türkçapar, Ezgi Deveci, Ozan Şen, Hatice Demir

Elif İnci Aras, Nazan Cihan, Hilal Mocan

Feza Fırat, Muzaffer Öztan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.