Ödül töreni ilgi gördü

Dünyanın saygın dernekleri arasında bulunan Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği’nin düzenlediği ödül töreni gerçekleşti.

Ödül töreni ilgi gördü

Melih TÜRK

IWSA (Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği) tarafından düzenlenen Kadınımıza Güç Katan Güçlü Kadın Lider Ödülü'nün bu yılki sahibi Avukat Emine Erdem oldu. Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği İstanbul Şubesi ve Liv Hospital'in ortaklaşa düzenlediği ödül töreni yoğun ilgi gördü. Liv Hospital'da gerçekleştirilen ödül törenine cemiyet ve sanat camiasının yanı sıra iş dünyasının önemli isimleri de katıldı. 1995 yılında İzmir'de kurulan ve dünyanın en saygın dernekleri arasında bulunan IWSA (Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği), ülke kültürünü dünyaya tanıtıp uluslararası kuruluşlarla işbirliği yaparak, kadınlar arası dayanışmayı güçlendirmeyi ve Türk kadınına her konuda destek vermeyi amaçlıyor. Çağdaş, demokratik, üretken olan Türk kadınlarının ekonomik değerlerini ön plana çıkartarak Türkiye'nin gelişmesine katkı sağlayan dernek, şimdiye kadar pek çok önemli çalışmaya imza atarak, verdiği ödüllerle de toplumda farkındalık yarattı.

Nihal-Faruk Yöneyman

Emine-Zeynel Abidin Erdem

Berna Ülger

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.