Koç Ailesi'nin iftar daveti ünlü isimleri buluşturdu

Koç Ailesi, merhum işadamı Vehbi Koç döneminden beri geleneksel olarak verdiği iftar davetini geçen hafta gerçekleştirdi. Rahmi M. koç Müzesi’ndeki iftar davetine, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Koç Ailesi'nin iftar daveti ünlü isimleri buluşturdu

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Koç Ailesi'nin geleneksel iftar daveti, geçen hafta Rahmi M. Koç Müzesi'nde gerçekleşti. Merhum işadamı Vehbi Koç'un başlattığı ve geleneksel hale gelen iftar daveti, her zamanki gibi iş, cemiyet ve sanat hayatından birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Tasavvuf müziği eşliğinde müzede özel olarak hazırlanan alana gelen davetliler, isimlerinin yazılı olduğu masalarına oturdu. Davete, Koç Ailesi'nin en büyük ferdi Semahat Arsel ev sahipliği yaptı. İftar başlamadan önce Koç Ailesi adına Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç bir konuşma yaptı ve katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür etti. İftar vaktinin gelmesiyle birlikte ezan okunup dualar edildikten sonra konuklar hep beraber oruçlarını açtı. Osmanlı ve Türk mutfağından geleneksel lezzetlerin ikram edildiği iftar yemeği çok keyifli geçti. Konuklar, uzun süren iftar yemeğinin ardından Koç Ailesi'ne teşekkür edip müzeden ayrıldı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.