Birinci yılını yatta kutladı

Ünlü bir dekorasyon mağazası hem Türkiye'deki 1. yılını kutladı hem de yeni koleksiyonunu tanıttı. Davete, iş ve cemiyet hayatından isimler katıldı.

Birinci yılını yatta kutladı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Amerika'nın popüler dekorasyon markası MacKenzie-Childs, geçtiğimiz hafta verdiği davetle hem Amerika'dan sonra dünyadaki ilk mağazası olan Nişantaşı'nın birinci yılını kutladı hem de yeni koleksiyonunu tanıttı. MacKenzie-Childs Türkiye Distribütörü Berrin Ak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve markanın CEO'su John Ling, Kreatif Direktörü Rebecca Proctor ve Satış Müdürü Mark Bergadon'un Amerika'dan gelerek katılım gösterdiği davete, iş, cemiyet ve magazin dünyasından çok sayıda misafir katıldı. 40 yıla yakın geçmişe sahip, kişiye özel ve tamamen el işçiliği dekoratif ürünleri ile tanınan MacKenzie- Childs, Halas Yatı'nda verdiği davet ile keyifli bir akşama imza attı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.