Kiralanabilir lüks sofralarda

Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak'ın kurduğu 'SırMasa'nın tanıtım davetine çok sayıda ünlü katıldı.

Kiralanabilir lüks sofralarda

Düzenlenen davet sofralarında yaratılan küçük bir farkın daveti unutulmaz kıldığını düşünen Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak bir araya gelerek SırMasa'yı kurdular. Sofralara farklı bir dokunuş getirme amacıyla kurulan SırMasa; Raynaud, Greggio, Vista Allegre gibi dünyaca ünlü markaların sofistike ve kaliteli ürünlerini kiralayarak lüksü ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor. SırMasa, Arkeoloji Müzesi'nde düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Ev sahipliğini Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak'ın yaptığı davete, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Kişilerin ve profesyonel şirketlerin düzenledigi davetlerdeki sofralara farklı bir dokunuş getirme amacıyla Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak ortaklığıyla kurulan SırMasa Türkiye'de ilk kez kiralanabilir lüksü sofralara taşıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.