Tiyatronun Oscar'ları sahiplerini buldu

Tiyatronun Oscar'ı sayılan Tony Ödülleri, geçtiğimiz hafta sahiplerini buldu. New York'ta yapılan törene, Robert De Niro'un Başkan Trump'a küfretmesi damgasını vurdu.

Tiyatronun Oscar'ları sahiplerini buldu

Bu yıl 72. kez dağıtılan Tony Ödülleri'ne Oscar'lı oyuncu Robert De Niro'nun protestosu damgasını vurdu! Broadway'in en iyilerinin ödüllendirildiği törende sahneye çıkan De Niro, konuşmasına başlamadan önce Trump'a küfretti. Salonda kısa bir şaşkınlığın ardından hararetle ayakta alkışlanan oyuncu, yumruklarını havaya kaldırarak zafer işareti yaptı. Büyük sansasyona neden olan hareket sonrası tören, akışına uygun olarak devam etti. New York'taki Radio City Hall'da yapılan törende 'En İyi Oyun' ödülünü 'Harry Potter and the Cursed Child' kazanırken, 'En iyi Müzikal' ödülü 'The Band's Visit'e verildi. ' Angels in America' oyunundaki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü Andrew Garfield'in olurken, 'En iyi Kadın Oyuncu' ödülünü ise 'Edward Albee's Three Tall Women' oyunundaki rolüyle Glenda Jackson kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.