Dondurma markası için şarkı yaptılar

Bir dondurma markasından ilhamla yaratılan, Serenay Sarıkaya ve Jabbar'ın birlikte seslendirdiği, şarkının kutlama partisi geçene hafta gerçekleşti.

Dondurma markası için şarkı yaptılar

Dondurma markası Magnum, sesinin güzelliği ile her zaman ilgi odağı olan oyuncu Serenay Sarıkaya ile özgün müziği ve yorumuyla fark yaratan müzisyen Jabbar'ı ilk kez bir araya getirdi. Bu birliktelik ortaya çıkan 'Haz' adlı şarkının tanıtımı, Hotel Les Ottomans'ta bir partiyle gerçekleştirildi. Serenay Sarıkaya, Jabbar ve Magnum Türkiye ev sahipliğinde gerçekleştirilen partiye, iş, sanat, moda, tasarım ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Serenay Sarıkaya 'Haz' ile ilgili olarak; "Böyle bir projenin içerisinde yer almaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım. Proje geldiğinde Jabbar'la bir işbirliği içerisinde olacağım için çok mutlu oldum. Benim için çok keyifli geçen bir süreçti. Dinleyen herkesin alacağı hazda payımız olacağı için çok heyecanlıyız" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.