Yeni yaşını ünlü dostlarıyla kutladı

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Tolga Sezgin, doğum gününü renkli bi partiyle kutladı. Partiye, cemiyet ve sanat hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Yeni yaşını ünlü dostlarıyla kutladı

Tolga Sezgin'in doğum günü, Boğaz'a karşı uzanan sonsuzluk havuzu ve Marcel Wanders imzalı sıra dışı tasarımıyla bu yaz İstanbul gecelerinde çıtayı yükselten Ukiyo Lounge & Bar'da kutlandı. Derin Mermerci Aydın, Aylin Benardete, Yasemin Taciroğlu, Elif Boyner, CelalŞebnem Çapa, Ezgi Mola, Saba Tümer, Özge Ulusoy, Edis gibi iş, cemiyet ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı partide renkli anlar yaşandı. Fairmont Quasar Istanbul'un beşinci katında yer alan ve aynı kattaki sonsuzluk havuzunun yanı sıra çarpıcı Boğaz manzarasıyla da dikkat çeken Ukiyo Lounge & Bar, açılışının hemen ardından Tolga Sezgin'in doğum günü partisine ev sahipliği yaptı. Mekanın Asya mutfağından seçilmiş mönüsü davetlilerden büyük ilgi gördü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.