Çaba Derneği'nden 'yaza merhaba' daveti

Çaba Derneği, Four Seasons Hotel Bosphorus ile birlikte 'yaza merhaba ' daveti verdi. Davette, Çaba Derneği yöneticileri, üyeleri ve destekçileri bir araya geldi.

Çaba Derneği'nden 'yaza merhaba' daveti

Melih TÜRK

Çaba Derneği, Four Seasons Hotel Bosphorus ile birlikte zarif bir yaza merhaba davetine imza attı. Başarılı bir sezonu geride bırakmanın mutluluğunu yaşayan Çaba Derneği, uzun yıllar boyunca çalışmalarının destekçisi olan Four Seasons Hotel Bosphorus'un ev sahipliğinde, düzenlediği davette, iş, cemiyet ve sanat dünyasının önde gelen isimleriyle buluştu. Four Seasons Hotel Bosphorus'un Boğaz'ın eşsiz manzarasına bakan restoranı Aqua'da düzenlenen davette, Four Seasons Hotel Bosphorus şeflerinin bu buluşmaya özel hazırladığı lezzetler ikram edildi. Konuklar, aynı zamanda Ata Marin Band'in Flamenko ve Latin ezgilerden, akustik pop parçalara uzanan performansıyla müzik keyfi de yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.