Yaz stillerine renkli davet

Stil danışmanı Mert Aslan'ın ünlü bir marka için hazırladğı koleksiyonun tanıtımı geçen hafta yapıldı. Tanıtım, moda tutkunu isimleri bir araya geldi.

Yaz stillerine renkli davet

Melih TÜRK, Soner GÖMLEKSİZ

Ünlü stil danışmanı Mert Aslan'ın iz bırakan anılarından ilham alarak adL için stilize ettiği 'Night Zoom Styled By Mert Aslan'ın 2018 yaz koleksiyonu, geçen hafta görücüye çıktı. Koleksiyonun, İstinyePark adL mağazasında yapılan tanıtım davetine, adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ve Mert Aslan ev sahipliği yaptı. Davet, moda tutkunu birçok ünlü ismi bir araya getirdi. 68 kuşağının özgür tavrını, yaz akşamlarının neşesini, Akdeniz'in ateşli cazibesini mercek altına alan koleksiyon, davetlilerden büyük ilgi gördü. Night Zoom Styled By Mert Aslan'ın 81 parçalık koleksiyonunu yakından inceleyen davetliler, beğendikleri parçaları satın aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.