Nişantaşı'nın en yenisi davetle açıldı

Hyatt'ın Türkiye'deki ilk unbound collection oteli olan Nish Palas Hotel İstanbul ve otelin İtalyan Restoranı Glens, Renkli bir davetle kapılarını açtı.

Nişantaşı'nın en yenisi davetle açıldı

Nişantaşı'nın en yeni otelinde yer alan Glens Restaurant'ın açılışı, yatırımcısı Nurettin Sabri Çelik ve Genel Müdür Bülent Kılıç'ın ev sahipliğindeki davetle gerçekleşti. Murat Tokuz, Can Başeğmez ve Fatih Mutlu'nun canlı performans sergilediği geceye, Çiğdem Kayalı Kaya, Emek Külür, Adil Benardete, İpek Kıramer, Polat Gülman, Batya Kebudi gibi iş ve cemiyet dünyasından ünlü konuklar katıldı. İstanbul'un köklü yerleşim bölgelerinden Nişantaşı'nda yer alan ve semtin tüm enerjisini birebir yansıtan Nish Palas İstanbul ve Glens yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Nish Palas İstanbul butik otel konsepti ile Nişantaşılılara sıcak bir komşu olmayı ve seyahat etmeyi sevenlerin gözdesi olmayı hedefliyor.

Emek Külür

İpek Kıramer

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.