Sezonu 'Beyaz Gece' ile açtı

Cape Bodrum Beach Resort, en uzun gün olan 21 Haziran'da Fikret Orman'ın ev sahipliğinde düzenlenen 'Beyaz Gece' partisiyle sezonu açtı. Partiye ünlü isimler katıldı.

Sezonu 'Beyaz Gece' ile açtı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Bodrum'un en güzel koylarından Gündoğan'da yer alan Cape Bodrum, sezon açılışını 'Beyaz Gece' partisi ile gerçekleştirdi. 'En uzun gün' 21 Haziran'da, Fikret Orman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen partiye; iş, sanat, spor, cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimleri katıldı. Günün ilk ışıklarına kadar devam eden partide klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici sahne aldı. Sahnede Şenlendirici'ye ünlü müzisyen Ercan Saatçi, şarkıcı Gökhan Tepe ve Hakan Altun eşlik ederek davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattılar. Cape Bodrum, konumu, masmavi plajı, sonsuzluk havuzu, cam dış yapısı ve 2018 yaz sezonunda tamamen yenilenen iç mimarisi ile davetlilerin beğenisini kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.