Yeni gözlük modelleri tanıtıldı

Dünyaca ünlü gözlük markalarının yeni sezon koleksiyonları geçtiğimiz hafta bir davetle tanıttı. Tanıtıma ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

Yeni gözlük modelleri tanıtıldı

Melih TÜRK

Zorlu Beymen Morini'de gerçekleşen Luxottica lansmanına cemiyet hayatından birçok ünlü sima katıldı. Cemiyet ve magazin hayatından ünlü isimler bir araya gelirken Luxottica markalarının 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan en yeni modelleri tanıtıldı. Davetliler için özenle hazırlanan birçok detayın yer aldığı lansmanda, yeni sezon güneş gözlüklerini deneme fırsatı bulan misafirler keyifli saatler geçirdi. 130 ülkede faaliyet gösteren Luxottica lansmanında, markaların özel koleksiyonları da davetlilerin beğenisine sunuldu.Geniş marka portföyüyle gelecek sezonun gözlük trendlerinin öne çıktığı lansmanda incelen gözlük formları, klasikleşmiş oversize modeller ve ince detaylarla süslenmiş çerçeveler dikkat çekerken; üstün lens teknolojisine sahip modeller katılımcıların ilgi odağı oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.