Ödül töreni şova dönüştü

2018 MTV film ve tv ödül töreni geçtiğimiz hafta gerçekeleşti. Ünlü isimlerin boy gösterdiği ve şovların damga vurduğu törende renkli anlar yaşandı.

Ödül töreni şova dönüştü

Bade ÇAKAR

2018 MTV Film ve Televizyon Ödülleri, geçtiğimiz hafta sahiplerini buldu. Komedyen Tiffany Haddish'in eğlenceli sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde sinema alanında 'Black Panther' filmi, dizi alanında ise 'Stranger Things' gecenin kazananları oldu. Santa Monika'da bulunan Barker Hangar'ında gerçekleşen törene gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Kim Kardashian ve annesi Kris Jenner, 'Keeping Up With The Kardashians' adlı programla En İyi Reality Dizi dalında ödülün sahibi oldu. Yılın En Kötü Karakteri ödülünü ise Black Panther'deki rolüyle Michael B. Jordan oldu. ABD'li pop müzik yıldızı Lady Gaga ise 'Five Foot Two' adlı belgeselle En İyi Belgesel Müziği ödülünü kucakladı. Jenerasyon Ödülü ise Chris Pratt'in oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.