Görkemli bir düğünle evlendiler

Ünlü saç kesim uzmanı Aslı Tarcan ile işadamı Uğur Aslan, masalsı bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğüne Yaklaşık 350 davetli katıldı.

Görkemli bir düğünle evlendiler

Melih TÜRK

Ünlü saç ekim uzmanı ve Aslı Tarcan Hair Clinic'in sahibi Aslı Tarcan ile isadamı Uğur Aslan, Korupark Istanbul VIP Garden'da görkemli bir düğünle evlendi. 350 davetlinin katıldığı düğünde konuklar önce kokteyl alanında ağırlandı. Kokteyl sırasında Gencer Savaş Etno Klasik Band grubu çaldıkları parçalarla kokteyle renk kattı. Nikah saatinin gelmesinin ardından gelin ve damat alkışlar arasında nikahın kıyılacağı alana geçti. Aslı Tarcan, Şehriban İpek tasarımı gelinliğiyle dikkatleri üzerine çekerken damat Uğur Aslan da Bagozza özel dikim damatlığıyla oldukça sıktı. Nikahın kıyılmasınına ardından gelin ve damat ilk danslarını yaptı. Gecenin en renkli anları ise Serkan Kaya'nın sahne almasıyla yaşandı. Serkan Kaya seslendirdiği parçalarla konuklara eğlenceli bir gece yaşattı. Çift düğün törenlerinin ardından balayını geçirmek üzere Seyşeller'e gitti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.