Diziyle başlayan aşkta mutlu son

Dünya çapında büyük bir ün kazanan 'Game Of Thrones' dizisinin başrol oyuncularından Kit Harington, dizi çekimlerinde tanıştığı Ros Leslie ile geçtiğimiz hafta İskoçya'da evlendi.

Diziyle başlayan aşkta mutlu son

Bade ÇAKAR

Game of thrones dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle ünlenen İngiliz oyuncu Kit Harington, 2012 yılında dizide tanıstığı İskoç oyuncu Rose Leslie ile geçtigimiz hafta İskoçya'da romantik bir düğünle evlendi. Kit Harington ile dizide Ygritte karakterini canlandıran Rose Leslie, dizinin ikinci sezon çekimlerinde tanışmış ve ilişkiye başlamıştı. İkili, Game of thones dizisinde de birbirine aşık bir çifti canlandırmıştı. İkilinin düğünü İskoçya'daki Wardhill Kalesi'nde yapıldı. Düğün töreninin gerçeklestiği 12'nci yüzyıldan kalma tarihi kale, Rose Leslie'nin çocuklugunu geçirdigi ev ve Leslie'nin ailesi 900 yıldır kalenin sahibi... Dünya basınının yakından takip ettiği düğüne Harington ve Rose'un dizideki oyuncu arkadaşları da katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.