Cennet Koyu'nda görkemli düğün

Oya-Bülent Ecazacıbaşı'nın kızı Esra Eczacıbaşı, ailesinin Cennet Koyu'ndaki evinin bahçesinde yapılan görkemli bir düğünle iş adamı Murat Coşkun'la hayatını birleştirdi.

Cennet Koyu'nda görkemli düğün

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Oya-Bülent Eczacıbaşı çiftinin kızı, Genç Modern'in kurucusu Esra Eczacıbaşı ile Ayşe-Ahmet Coşkun çiftinin oğlu, iş adamı Murat Coşkun, geçtiğimiz hafta sonu Eczacıbaşı ailesinin Bodrum'daki Cennet Koyu'nda yer alan evlerinde yapılan törenle evlendi. Yaklaşık 700 davetlinin katıldığı düğün töreninde nikahı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kıydı. Nikahta Esra Eczacıbaşı'nın şahitliğini ağabeyi Emre Eczacıbaşı, Murat Coşkun'un şahitliğini ise ablası Zeynep Coşkun Süren üstlendi. Çiftin görkemli düğününe, İstanbul cemiyet hayatının ve iş dünyasının seçkin isimleri katıldı. Geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde konuklar, çiftle birlikte dans ederek mutluluklar diledi. Oya-Bülent Eczacıbaşı çifti, düğün için gelen 200 misafirini Maçakızı Otel'de ağırladı. Düğünden bir gece önce otelde yemek veren Eczacıbaşı çifti, misafirler ile yakından ilgilendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.