Ömür boyu mutluluğa ''evet'' dediler

Cemiyetin ünlü ismi iş adamı Mert Gocay, hayatını 3 yıllık sevgilisi Ecem Pehlivan ile birleştirdi. Alaçatı'daki düğüne cemiyetin ünlü isimleri katıldı.

Ömür boyu mutluluğa ''evet'' dediler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Alaçatı'da Modeo Beach'in ortaklarından Mert Gocay, 3 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Ecem Pehlivan ile nikah masasına oturdu. Hasan-Güler Gocay çiftinin oğlu Mert Gocay ile İzmir'in tanınmış ailelerinden Mehmet-Aylin Pehlivan çiftinin kızları Ecem Pehlivan, yaklaşık 350 davetlinin katıldığı, Modeo Beach'de yapılan nikah töreni ile bir ömür boyu birlikte yaşlanmaya "Evet" dedi. Damadın nikah şahitliğini; İzzet Özilhan, İlhan Sabancı, Ahmet Nur Çebi ve Banu Erkli yaparken, gelinin şahitliğini; Barbaros Oktay ve Cese Malke yaptı. Gelinlik Vakko imzası taşırken, damatlık ise Papilion markaydı. Gecenin organizasyon ve DJ'liğini üstlenen Bartuğ Sayılı, düğün boyunca herkesi coşturup eğlendirirken, törenin kusursuz geçmesi için büyük çaba sarf etti. Gecenin sürprizi ise St. Tropez'den getirilen dünyaca ünlü grup Samsha Band oldu. Fransız grup, sabahın ilk ışıklarına kadar davetlileri eğlendirip coşturdu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.