Perküsyon şov ile eğlendiler

Bodrum'da üçüncü şubesini açan Serafina, DJ'liğini Doğuş Çabakçor'un yaptığı eğlenceli bir partiyle tatilcileri coşturdu.

Perküsyon şov ile eğlendiler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Türkiye'de İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Serafina, İstanbul'dan sonra Ege'ye inerek Bodrum'da üçüncü şubesini geçtiğimiz ay açmıştı. Serafina Mare, Bodrum'un en gözde koylarından Gündoğan Küçükbük'te Seba Küçükbük Evleri ve Seba Residence'nin beach kısmında gündüz ve gece en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Gündüzleri beach kısmında beach partileri ile ünlü DJ Doğuş Çabakçor müziğine emanet olurken, salı ve cuma geceleri DJ'lik yapan Ali Sayar'ın müziği ile Serafina Mare'ye gelenler eğlenceye ve lezzete doyarak ayrılıyor. Geçtiğimiz hafta Doğuş Çabakçor'un, perküsyoncusu Tai birlikte sergilediği muhteşem performans, partiye gelenler tarafından büyük alkış topladı.

Fatih-Esra Öztürk

Berke, Aslı-Metin Şen

Selen-Engin, Lara Keçeli

Elgiz Nur Çebi Yavuz

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.