Açıkhava'da Süperstar Rüzgarı

Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserle hayranlarını büyüledi. Konseri izleyenler arasında çok sayıda ünlü vardı.

Açıkhava'da Süperstar Rüzgarı

Melih TÜRK

KM organizasyonuyla gerçekleşen Denizbank Açıkhava Konserleri'nde mikrofon Süpertar Ajda Pekkan'daydı. Açıkhava Tiyatrosu'nun merdiven biletlerinin bile tükendiği konserde Pekkan, sevenleri için birçok sürpriz yaptı. Ajda Pekkan, 14 kişilik dansçı ekibi ve Murat Yeter şefliğinde18 kişilik dev orkestrasıyla Harbiye'de unutulmayacak bir akşama imza attı. Birçok ünlü isimle sahnede performans sergileyen Süperstar, birbiri ardına sevilen parçalarını seslendirdi. Konserin finalinde, sevenleri Ajda Pekkan'ı dinmeyen alkış ve tezahüratlarıyla bırakmak istemeyince Süperstar tekrar sahneye geldi. Pekkan, tam 5 şarkı daha söyleyerek Harbiye'yi dolduran binlerce sevenine teşekkür etti. Pekkan'ın ilk yarıda giydiği beyaz elbisesi ve ikinci yarıdaki pembe etek üstüne giydiği gri bluzu kendi tasarımıydı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.