Boğaz manzarasında eğlenceli parti

Beş yıldızlı bir otelin en üst katında yer alan mekan, geçen hafta 'Beat Goes On' adıyla bir parti gerçekleştirdi. Partiye katılan ünlü isimler, keyifli müzikler eşliğinde doyasıyla eğlendi.

Boğaz manzarasında eğlenceli parti

Melih TÜRK

Yaz sezonu boyunca müzik, dans, eğlence ve lezzetin bir araya geleceği yeni bir deneyim sunacak olan Swissotel The Bosphorus'daki 16 Roof, 'Beat Goes On' partisinde ünlü isimleri bir araya getirdi. DJ Doğuş Çabakçor, Furkan Kurt ve Jamie S'in sahne aldığı partiye, iş, cemiyet ve magazin dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Çok eğlenceli geçen parti, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Swissotel The Bosphorus'un 16. katındaki 16 Roof, eşsiz Boğaz manzarası, yenilenen mönüsü ve iddialı yaz programı ile farklı ve yeni bir deneyim sunuyor. Her yaz olduğu gibi bu yaz da unutulmaz partilere ev sahipliği yapacak olan 16 Roof, İstanbul gece hayatının popüler DJ'lerini yaz boyunca ağırlamaya devam edecek.

Fikret, Aslıgül Orman

Uğur Talayhan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.