Shakira'dan 30 bin kişiye konser

Latin müziğinin ünlü ismi Shakira, 'El Dorado' adlı Dünya Turnesi kapsamında Vodafone Park'ta sahne aldı. Konseri, aralarında birçok ünlü ismin de olduğu yaklaşık 30 bin kişi izledi.

Shakira'dan 30 bin kişiye konser

Melih TÜRK

Üçüncü defa İstanbul'a gelen Shakira, konserine Türkçe "Merhaba Türkiye" diyerek başladı. Ünlü şarkıcı, 'Wolf ' isimli şarkısı sonrası "Sizi tekrar gördüğüm için çok mutluyum. Bir kez daha harika bir gece geçireceğiz. İyi eğlenceler" dedi. Shakira, Türkiye'ye daha önce 2002 ve 2007 yıllarında gelmişti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan dünyaca ünlü şarkıcı, hiç ara vermeden 20 şarkı seslendirdi. Dört farklı kostüm giyen Shakira, dünya turnesi öncesi ekibine Kapalıçarşı'dan satın aldırdığı oryantal kıyafetiyle Türk seyircilerinin karşısına çıktı. 'Whenever, Wherever' şarkısında giydiği dansöz kıyafetiyle kıvrak danslarını sergileyen ünlü şarkıcı, seyirciden tam not aldı. Shakira'yı izlemeye gelenler arasında, iş, cemiyet, sanat ve spor dünyasından da birçok ünlü isim vardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.