Fransa ulusal bayramı kutlandı

Beyoğlu'ndaki Fransız Sarayı'nın bahçesinde gerçekleşen Fransız İhtilali'nin yıldönümü kutlamasına cemiyetten çok sayıda ünlü isim katıldı.

Fransa ulusal bayramı kutlandı

Melih TÜRK

Fransız İhtilali'nin 229. yıldönümü, Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter ve eşi Sülün Buchwalter'in ev sahipliğinde, Fransa Büyükelçisi Charles Fries ve eşi Helene Fries'in katılımıyla Beyoğlu'ndaki Fransız Sarayı'nın bahçesinde gerçekleştirilen görkemli bir davetle kutlandı. İş, sanat ve cemiyet hayatından seçkin konuklar da kutlamaya büyük ilgi gösterdi. Konukları Fransa Büyükelçisi Charles Fries ve eşi Helene Fries, Fransa İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter ve eşi Sülün Buchwalter kapıda karşıladı. İstiklal Marşı ve Fransa Ulusal Marşı'nın çalınmasının ardından Büyükelçi ve Başkonsolos tarafından konuşmalar yapıldı. Davetliler daha sonra özel ikramlar eşliğinde Fransız Sarayı'nın muhteşem atmosferinin keyfini çıkardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.