Yeni yaşını ailesi ve dostlarıyla kutladı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Evelize Kosif, yeni yaşını ailesi ve yakın dostlarıyla birlikte Bodrum'da kutladı. Önce birlikte yemek yiyen Kosif Ailesi, sonra da eğlenceye geçti.

Yeni yaşını ailesi ve dostlarıyla kutladı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden Kosif Ailesi, geçtiğimiz hafta Bodrum'daki Serafina Mare'de keyifli bir kutlama gerçekleştirdi. Hakan Kosif 'in zarif eşi Evelize Kosif, yeni yaşını kayınvalidesi Meral Kosif 'in organize ettiği akşam yemeği ile kutladı. Hasan ve Meral Kosif başta olmak üzere, Hilal Kosif-Javier Piles, Melda-Sinan Kosif ve Zehra Kosif, Evelize Kosif için bir araya geldi. Ailece yemek yiyen Kosiflere, yakın aile dostları da katıldı. Evelize Kosif her zamanki gibi güzelliğiyle dikkat çekti. Sevdikleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan Evelize Hanım, pastasını üflerken herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Kosif Ailesi, Serafina Mare'deki yemeğin ardından, doğum günü kutlamasına Sess Bar'da devam etti.

Sinan-Melda Kosif

Evelize, Meral Kosif

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.