Gençlerle birlikte kıyıları temizledi

Ünlü bir şampuan markası, çevre kirliliğine dikkat çekmek için Toplum Gönüllüleri Vakfı ile birlikte kıyı temizliği yaptı. Markanın yüzü olan oyuncu Serenay Sarıkaya da etkinliğe katıldı.

Gençlerle birlikte kıyıları temizledi

Head & Shoulders, sularımızın kirliliği ile mücadeleye dikkat çekmek için Kilyos'ta kıyı temizleme etkinliği düzenledi. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), CarrefourSA ve ÇEVKO'nun işbirliği ile düzenlenen etkinliğe, Head & Shoulders marka yüzü Serenay Sarıkaya katıldı. Toplum Gönüllüsü gençler ile kıyıda atık toplayan Sarıkaya, yaptığı açıklamada, "Head & Shoulders çok güzel bir hareket başlattı ve kıyılardan toplanan plastiklerle dünyanın ilk geri dönüştürülmüş şampuan şişesini üretti. Ben de bu hareketin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Kıyılarda ve denizlerde kirlenmeye sebep olan bu atıklara bir dur demek için bugün hepimiz buradayız. Plastik atık kirliliği çevremizin, bir sürü canlının ve bizlerin de hayatını tehlikeye atıyor. Eger gerçekten güzel ve yaşanılabilir bir dünya istiyorsak doğamıza iyi bakmalı ve sahip çıkmalıyız. Siz de çevrenizde gördüğünüz, evinizde bulunan plastik atıkları toplayıp Head & Shoulders'ın plastik atık toplama ünitelerine bırakarak bize destek olabilirsiniz. Bugün, bu sıcak günde böyle bir sebep için bana eşlik eden herkese çok tesekkür ediyorum" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.