Ünlü sanatçıdan muhteşem performans

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde üç gün üst üste sahne alan güzel sanatçı Sıla, başarılı performansıyla izleyenleri adeta büyüledi.

Ünlü sanatçıdan muhteşem performans

Melih TÜRK

Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği konser maratonuna başlayan Sıla, üç gün üst üste Harbiye'yi salladı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşan başarılı sanatçıyı sevenleri yalnız bırakmadı ve konserde unutulmaz anlar yaşandı. 'On'dan Kalan Şarkılar' konseptiyle 10 yıllık kariyeri boyunca seslendirdiği sevilen şarkılarına yer veren Sıla, sahnede toplam 35 parça seslendirdi. Sanatçı Harbiye konserleri için 14 farklı kostüm tasarlattı. Hayranları için küçük bir sürpriz hazırlayan Sıla, yeni albümünde yer alacak olan 'Boş Ev' şarkısını da ilk defa seslendirdi. Yoğun istek üzerine Harbiye konser sayısı 7'ye çıkan Sıla 26, 27, 29 Temmuz tarihlerinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Bade İşçil

Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.