Bayi toplantısında 85 ülkeyi ağırladı

Yılda iki kez düzenlenen ve bir sonraki sezonun trendlerine öncülük eden Orka Holding'in geleneksel yurtdışı bayi toplantısı, 15 gün boyunca 200 kişiyi ağırladı.

Bayi toplantısında 85 ülkeyi ağırladı

Damat, Tween ve D'S Damat markaları ile dünya moda perakendesinde söz sahibi Orka Holding, 8. Yurt Dışı Bayi Toplantısı'nda 85 ülkeden 200 kişilik alımı heyetini ağırladı. Bünyesindeki markaların 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını sergilediği buluşmada basın toplantısı düzenleyen Orka Holding, organizasyona ilişkin detayların yanı sıra, markalarla ilgili değerlendirmeleri ve hedefleri de paylaştı. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör Osman Arar'ın katıldığı toplantıda konuşan Süleyman Orakçıoğlu, "Toplantımıza bu yıl ilk kez ABD, Suudi Arabistan, Polonya, Dubai ve Ukrayna gibi ülkeler de katıldı. Siparişler geçen yıla göre yüzde 30 arttı. Online satışlarda da artık dünyanın her yerindeyiz. Yeni nesil teknolojilere hızla uyum sağladık. Yılın ilk yarısında online satışlarımız yüzde 150 arttı" diye konuştu.

Halidun, Süleyman Orakçıoğlu, Osman Arar

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.