Ünlü isimler müzik dolu gecede buluştu

Cemiyet hayatının ünlü isimleri geçtiğimiz hafta Bodrum'da ünlü bir mekanda bir araya geldi. Ünlü isimler Ali Sayar'ın müzikleriyle eğlenceli bir gece geçirdi.

Ünlü isimler müzik dolu gecede buluştu

Türkiye'de İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Serafina, İstanbul'dan sonra Ege'ye inerek Bodrum'da üçüncü şubesini geçtiğimiz ay açmıştı. Serafina, Bodrum'un en gözde koylarından Gündoğan Küçükbük'te Seba Küçükbük Evleri ve Seba Residence'nin beach kısmında gündüz ve gece en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Gündüzleri beach kısmında beach partileri ile ünlü DJ Doğuş Çabakçor müziğine emanet olurken salı ve cuma geceleri DJ'lik yapan Ali Sayar'ın müziği ile Serafina Mare'ye gelenler eğlenceye ve lezzete doyuyorlar. Geçtiğimiz hafta Ali Sayar'ın çaldığı gecede birbirinden ünlü isimler bir araya geldi. Ünlüler, akşam yemeği keyfini, bol müzik ve nostalji dolu anlarla unutulmaz bir Bodrum gecesine dönüştürdü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.