Yeni projeye keyifli tanıtım

Ünlü gayrimenkul markasının Bodrum'da hayata geçirdiği yeni projesi, özel bir gece ile tanıtıldı. Davette konuklar, keyifli zaman geçirdi.

Yeni projeye keyifli tanıtım

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Gayrimenkul sektörünün köklü markası Mesa'nın 50 yıla dayanan deneyimi ile Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği Mesa Bodrum Demirbükü projesini özel bir gece ile tanıttı. Mesa Bodrum Demirbükü, Arda Sayıner'in kurucusu olduğu İstanbul Gentlemen's Society'nin 'Nature in Style' etkinliğine ev sahipliği yaptı. Rafine zevklere sahip isimleri bir araya getiren etkinlik, büyük ilgi gördü. Gurme lezzetlerle dolu bir akşam yemeği ve kumsal ateşine eşlik eden DJ performansının sunulduğu gecede davetlilere, ayrıca proje hakkında da detaylı bilgi verildi. Mesa adına ev sahipliği yapan Yiğit Boysanoğlu "İmza projelerimiz arasına girecek Mesa Bodrum Demirbükü ile 'en iyi'ye hayat vermeyi amaçlayarak yola çıktık." sözleriyle projeyi konuklara tanıttı. Konuklar projeyi çok beğendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.