İkonik müzikal ikinci kez beyazperdede

2008 yılında seyirciyle buluşan 'Mamma Mia!' müzikal filmin ikincisinin prömiyeri geçtiğimiz hafta Londra'da gerçekleşti.

İkonik müzikal ikinci kez beyazperdede

2008 yılında ilki çekilen romantik komedi/müzikal 'Mamma Mia!', 10 yılın ardından ikinci filmi ile yine beyazperdede sevenleriyle buluştu. 'Mamma Mia!: Here We Go Again' adındaki ikinci filmin Londra'da gerçekleşen dünya prömiyerinde filmin tüm oyuncuları, tam kadro kırmızı halıda boy gösterdi. Hollywood'un en ünlü isimlerinin yer aldığı filmi izlemeye müzikalin hayranları ve ünlü isimler katıldı. Londra'da bulunan Evenim Apollo'da gerçekleşen davet, renkli anlara da sahne oldu. Sanat dünyasının ünlü isimleri Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried gibi isimler, 10 yıldan sonra tekrar bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını ve yine mükemmel bir filme imza attıklarını dile getirdi.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.