Yakın dostlardan renkli iş birliği

Ayfer Toprak Karavan, Melda Aksu ve Öznur Yakın, bir araya gelerek bir alışveriş etkinliği gerçekleştirdiler. Renkli geçen mini davete cemiyetin ünlü isimleri katıldı.

Yakın dostlardan renkli iş birliği

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Son dönemlerde oldukça popüler bir etkinlik haline gelen alışveriş şenliklerine bir yenisi Bodrum'da eklendi. Aşk-ı İstanbul By Ayfer Toprak, Mel's Design ve Lion Diamond markalarının işbirliği ile Bodrum Casa Costa Boutique Hotel'de alışveriş etkinliği düzenlendi. Bodrum'un sıcak havasına rağmen otelin eğlenceli atmosferinde bir araya gelen konuklarla etkinliğin ev sahipliğini üstlenen Ayfer Toprak Karavan, Melda Aksu ve Öznur Yakın yakından ilgilendi. "Rengarenk bir yaza merhaba!" mottosu ile gerçekleşen etkinlikte konuklar alışveriş yapmakla kalmadı, bir araya gelmenin keyfini de çıkarttı. Alışveriş sonrası davetliler, yenilen yemek sonrası satın aldıkları ürünlerle otelden ayrıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.