Bodrum'da sanat buluşması

Bodrum’daki Epique Island, yeni model villasında Belkıs -Erdal Aksoy ev sahipliğinde sanat tutkunu ünlü isimleri ağırladı.

Bodrum'da sanat buluşması

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda benzersiz bir yarımada üzerinde yer alan ve yalınayak lüks kavramıyla tasarlanan Epique Island, yeni model villasında Belkıs-Erdal Aksoy ev sahipliğinde cemiyet hayatının sanatsever konuklarını ağırladı. Türkiye'deki çağdaş sanatı küresel arenada başarıyla temsil eden sanatçı Ahmet Güneştekin'in eserlerinden özel bir seçkinin sergilendiği davette cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi. Konuklar, Cafe Cubano'nun enfes müzik ziyafeti eşliğinde keyifli bir gece geçirdi. Lezzetli ikramlarla canlanan gecede konuklar yaz akşamı hem bir arada olmanın hem de sanat dolu bir gece geçirmenin keyfini yaşadı. Zülkarneyn Serisi'nden 'İyilik Duvarı' adlı eserin de aralarında olduğu Aksoy Ailesi Koleksiyonu'ndan derlenen seçki, 30 Eylül'e kadar Epique Island'da ziyaret edilebilir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.