Kadın girişimcilerden beach'te özel etkinlik

Kadın girişimcileri bir araya getiren platform Alaluxa'nın, Yalıkavak Moon Beach'te düzenlediği 'A Day On The Beach' adlı etkinliğine ünlü isimler katıldı.

Kadın girişimcilerden beach'te özel etkinlik

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen alışveriş şenliğinde kadın girişimciler kıyafetten takıya, plaj giyiminden kozmetiğe kendi kurdukları moda markalarıyla özel bir etkinlikte bir araya geldi. 2014 yılından beri kadın girişimcileri güçlendirmek için faaliyet gösteren ve yaptığı etkinliklerle adından sıklıkla söz ettiren Alaluxa, 13. kez düzenlediği, 'A Day On The Beach' konseptli alışveriş şenliğinde pek çok ünlü ismi ağırladı. Alaluxa'nın etkinliğine her zaman olduğu gibi yine yoğun katılım oldu. Cemiyet hayatının ünlü isimleri sergilenen ürünlere büyük ilgi gösterdi. Alaluxa'nın başarılı faaliyetlerinin kışın da İstanbul ve Türkiye'nin farklı illerinde devam edeceği kaydedildi.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.