Ünlü golfçüler Bodrum'da buluştu

'Turkcell Platınum Golf Challenge Bodrum' Geçtiğimiz hafta yoğun katılımla gerçekleşti. Turnuva, birçoğu iş dünyasından olmak üzere 140'ı aşkın golfçüyü bir araya getirdi.

Ünlü golfçüler Bodrum'da buluştu

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Bodrum Golf Kulübü'nde, bu yıl ikincisi düzenlenen, 'Turkcell Platinum Golf Challenge Bodrum' adlı golf turnuvası geçen hafta sonu gerçekleşti. Büyük ilgi gören turnuvaya, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu başta olmak üzere, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, işadamları Cemal Kalyoncu, Fikret Öztürk gibi golf tutkunu ünlü isimler katıldı. İki gün süren turnuvada, 140'ı aşkın golf sporcusu kıyasıya mücadele etti. Bodrum Golf Kulübü'nün 9 çukurlu golf sahasında, iki tur üzerinden oynanan turnuvada 'Erkekler A-B-C', 'Kadınlar A-B' ve 'Gençler' olmak üzere 6 ayrı kategoride kupalar sahiplerini buldu. Turnuva, görkemli ödül töreniyle sona erdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.