Yeni projeye özel davet

Cemiyet hayatının seçkin isimleri, ünlü mimar Emre Arolat imzalı Elements Yalıkavak'ta buluştu. Ünlü konuklar, muhteşem manzaraya hakim Elements Yalıkavak'taki davette keyifli saatler geçirdi.

Yeni projeye özel davet

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Tüm dünyada giderek yükselen lüks yaşam trendi, Elements Yalıkavak villaları ile Bodrum'da hayat buldu. Bodrum'un en güzel projelerinden 'Elements Yalıkavak' iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı özel bir davetle tanıtıldı. Elements Yalıkavak projesi içindeki Out Of The Box firması tarafından dekore edilen villada düzenlenen gecenin ev sahipliğini Şehnaz Vardar ve İbrahim Bıçakcı yaptı. Projenin mimarı Emre Arolat'ın da bulunduğu geceye Şebnem Dinçgör, Melih Özkan, Sarp-Eda Evliyagil, Murat- Sevda Dedeman gibi pek çok ünlü sima katıldı. Tüm konuklar, Akdeniz florasıyla kusursuz bütünlükte, doğayla iç içe, muhteşem Yalıkavak, Küdür ve Tilkicik Koyu manzaralarına hakim Elements Yalıkavak'ta eğlenceli ve keyifli bir gece geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.