Bodrum'da Küba gecesi

Bodrum'da bir seyehat acentesinin düzenlediği davette, Küba rüzgarları esti. Küba konseptli davete katılan konuklar, eğlenceli saatler geçirdi.

Bodrum'da Küba gecesi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

2013 yılından beri özel gruplara hizmet veren Siempre Tour, Bodrum'da Hintli ünlü ressam Maya Lalvani ev sahipliğinde özel bir gece gerçekleştirdi. Maya Lalvani'nin Bodrum Türkbükü'ndeki evinde düzenlenen partiye, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinin yanı sıra dünyanın birçok yerinden de özel misafirler katıldı. Küba konseptli gecede, Küba'dan özel gelen müzisyen ve dansçılar misafirlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Siempre Tour patronları Murat Gökyoğuş ve kardeşi Levent Gökyokuş'un organize ettiği gecede 30. evlilik yıldönümünü olan bir çifte de sürpriz yapılarak pasta kesildi. Öte yandan Jolly Tour Onursal Başkanı Sinan Vardar, ilerleyen yaşına rağmen bitmek tükenmek bilmeyen neşesi ile geceye damgasını vurdu. Kübalı dansçıları kıskandıran dans performansıyla gecenin en dikkat çeken ismi olmayı başaran Vardar, gençlere taş çıkarttı. Renkli ve eğlenceli davet, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.