Oğluyla aynı sahnede

Ünlü müzisyen İskender Paydaş, geçtiğimiz hafta sahne aldığı Türkbükü'ndeki Martinez'de oğlu Ömer Aley'le sahnenin tozunu attırdı.

Oğluyla aynı sahnede

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Turizmin gözbebeği Bodrum'da eğlence tüm hızı ile devam ediyor. Cumartesi akşamları happy hour partileri ile ün yapan Türkbükü'ndeki Martinez'de geçtiğimiz hafta yine birbirinden ünlü isimler vardı. Türkbükü'nde ilk sezonunda güzel izler bırakan Martinez'deki İskender Paydaş ve Orkestrası'nı dinlemeye gelenlere mekanın sahibi Uğur Karabayır, ev sahipliği yaptı ve herkesle yakından ilgilendi. Her hafta olduğu gibi İskender Paydaş'ı yine birbirinden ünlü isimler izlemeye gelirken, Paydaş'ın konuklarına bir sürprizi vardı. Oğlu Ömer Aley'le birlikte sahneye çıkan Paydaş, elinde elektro gitarı ile sahnenin tozunu attıran oğluyla muhteşem bir performansa imza attı. Akdeniz ve Uzakdoğu mutfağının birbirinden farklı lezzet ve tatlarıyla da çok beğenilen Martinez Türkbükü, eğlencesiyle de adından söz ettiriyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.