Ünlü sanatçıya cemiyetten yoğun ilgi

Bodrum'un eşsiz manzarasıyla lezzeti ve kaliteli müziği buluşturan People, iş, sanat ve cemiyet hayatının buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Ünlü sanatçıya cemiyetten yoğun ilgi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Açıldığı ilk günden itibaren yeme, içme ve eğlence sektörüne damgasını vuran, kapısında kuyruklar oluşturan People Bodrum'da sahne alan sanatçılardan biri de Deniz Seki... Geçen hafta Deniz Seki'yi dinlemeye gelenler arasında, Bodrum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon başta olmak üzere, Ayşegül Dinçkök, Arzu-Numan Ceyhan, Didem Antebi, Şirin Yalçın, Gül Dürüst, Nil Uyguner gibi cemiyet hayatından birçok ünlü isim vardı. Deniz Seki, sevilen şarkılarını seslendirirken misafirlerinin yoğun isteği üzerine programını uzattı. Eğlenceli performansıyla konuklara keyifli anlar yaşatan Seki, sahneden ayrılırken gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu görünüyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.