Bulgaristan'da görkemli açılış

Merit International, Avrupa'daki ilk beş yıldızlı otelini Bulgaristan'da açtı. Türkiye'den çok sayıda konuğun katıldığı Merit Grand Mosta Hotel açılışında, konuklar keyifli anlar yaşadı.

Bulgaristan'da görkemli açılış

Bade ÇAKAR

Kuzey Kıbrıs'ın en büyük turizm yatırımcısı Net Holding, Merit International iştirakiyle ilk yurtdışı oteli 'Merit Grand Mosta'yı Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinde açtı. Açılışı gerçekleştirilen Merit Grand Mosta'nın bu özel gününe Bulgaristan'dan olduğu kadar Türkiye'den de çok sayıda davetli katıldı. Net Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatör Hande Tibuk, Merit International CEO'su Orlando Carlo Calumeno ve Inter Turizm ve Seyahat AŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Murat Tibuk'un karşıladığı konuklar arasında Özge Ulusoy, Ivana Sert, Bulgar topmodel Nikoleta Lozanova, Bulgaristan Turizm Bakan Yardımcısı Kunchev Kanhev ve Svilengrad şehrinin yöneticileri de yer aldı. Açılış gecesi Mustafa Erdoğan yönetimindeki Anadolu Ateşi'nin dans şovuyla başladı. Açık alanda kurulan sahnede gerçekleştirilen gösterinin ardından otele kıyısı bulunan Meriç Nehri üzerinde gerçekleşen lazer ve havai fişek gösterisi büyüledi. Soner Olgun'un konseriyle devam eden gecenin sürprizi ise Ivana Sert'in söylediği iki şarkı oldu. Bulgaristan'ın Türkiye ve Yunanistan sınırı yakınındaki tarihi Svilengrad şehir merkezindeki otel, 78 deluxe odası, 3 suit ve bir kral dairesiyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Merit International CEO'su Orlando Carlo Calumeno, Merit markası ile özdeşleşen üstün hizmet kalitesini taşıdıkları Bulgaristan'da iddialı olduklarını söyledi.

Kunchev Kanhev, Murat, Hande Tibuk

Soner Olgun, Ivana Sert

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.