Yıldızlar galada buluştu

Kristen Bell, Seth Rogen ve Kelsey Grammer gibi ünlü isimleri bir araya getiren 'Like Father' isimli filmin galası, Los Angeles'ta yapıldı.

Yıldızlar galada buluştu

Nazan ORTAÇ

İşkolik bir kadın, düğün günü terk edilirse ve balayı tatiline pek de anlaşamadığı babasını götürürse, ne olur? Hollywood'un başarılı senaristlerinden Lauren Miller Rogen'in yazıp ve yönettiği 'Like Father' bu temayı eksenine alıyor. İşkolik kadını başarılı komedi aktristi Kristen Bell canlandırırken, huysuz babası rolünde ise 'Frasier' dizisiyle hafızalara kazınan Kelsey Grammer var. Bu iki ünlü isme de, son yılların en iyi komedi oyuncularından Seth Rogen eşlik ediyor. Netflix yapımı film, geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta yapılan bir galayla gösterime girdi. Hollywood'da yapılan galaya film kadrosunu, ünlü yıldızlar da yalnız bırakmayarak destek verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.