Bodrum geceleri Ali Sayar'a emanet

Bodrum'un ünlü mekanlarından birinde sahne alan ünlü Dj Ali Sayar, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerine eğlenceli müzikleriyle keyifli zaman yaşatıyor.

Bodrum geceleri Ali Sayar'a emanet

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Türkiye'de İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Serafina, yaz başında üçüncü şubesini Serafina Mare adı altında Bodrum'da açmıştı. İstanbul'dan sonra Ege'ye inerek burada da başarısını sürdüren, Serafina Bodrum'un en gözde koylarından Gündoğan Küçükbük'te yeni proje Seba Küçükbük Evleri ve Seba Residence'nin beach kısmında gündüz ve gece hizmet vermeye devam ediyor. Gündüzleri beach kısmında müşterilerine güneş ve deniz eşliğinde İtalyan mutfağının lezzetlerini sunan mekan, akşamları da başarılı müzikleri eşliğinde ziyaretçilerin ilk tercihlerinden oluyor... Salı ve cuma geceleri Serafina'da DJ'lik yapan ünlü isim Ali Sayar ise, ünlü isimlerden büyük ilgi görüyor. Sayar'ın müzikli geceleri yoğun istek üzerine üç geceye çıkarılarak perşembe gecesi de eklendi. Geçtiğimiz hafta Ali Sayar'ın programında, yine birbirinden tanınmış sima vardı. Akşam yemeği keyfini Ali Sayar'ın müzikleriyle renklendiren ünlü simaların unutulmaz bir gece geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.