Bodrum'da romantik bir düğünle evlendiler

Sway Hotel'in genç patronu Berke Dikmen, yiyecek içecek sektörünün başarılı ismi Gizem Muşlu ile Bodrum'da yapılan romantik bir düğünle evlendi.

Bodrum'da romantik bir düğünle evlendiler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Kış aylarının sevilen destinasyonu olan Erzurum'daki Sway Hotel'in genç patronu Berke Dikmen, Bodrum'da yapılan romantik bir düğünle, Gizem Muşlu ile evlendi. Serafina Mare'de yapılan düğün töreninde, çiftin nikah şahitliğini Hakan Ateş, Ceren Akçelik ve Levent Baki yaptı. Vakko Wedding imzalı gelinliğiyle peri kızını andıran Gizem Muşlu, güzelliğiyle göz kamaştırırken, Berke Dikmen, Papillone Tailors marka damatlığı içinde çok sıktı. Bu yaz Küçükbük'te hizmete giren Serafina Mare'nin romantik atmosferinde sade bir düğün töreni yapan çifti, 50'ye yakın arkadaşı yalnız bırakmadı. Nikah merasiminin ardından düğün yemeğine geçen davetliler, ünlü DJ Hakan Kabil'in müziği eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.