Golf turnuvasında bir araya geldiler

İş dünyasının seçkin isimleri 'Richard Özatacan Bodrum Kaptanlık Turnuvası'nda bir araya geldi. Turnuvanın galibi Hüseyin Demirağ oldu.

Golf turnuvasında bir araya geldiler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Bodrum Golf Kulübü'nün çiçegi burnunda kaptanı Richard Özatacan, geçtigimiz hafta bir turnuva düzenledi. Turnuvaya Opet Yönetim Kurulu Baskanı ve Bodrum Golf Kulübü Baskanı Fikret Öztürk, Limak Holding Yönetim Kurulu Baskanı Nihat Özdemir, Kalyon Insaat Yönetim Kurulu Baskanı Cemal Kalyoncu, Ata Holding Yönetim Kurulu Baskanı Korhan Kurdoglu, Digicom Yönetim Kurulu Baskanı Sabri Yigit gibi seçkin is adamları katıldı. 120 golfçünün katıldıgı turnuvaya ayrıca Istanbul Golf Kulübü Baskanı Selim Ergüder, Istanbul Golf Kulübü Kaptanı Bertan Gürkan, Ankara Golf Kulübü Baskanı Mehmet Dora, Ankara Golf Kulübü Kaptanı Oktay Senemoglu, Izmir Golf Kulübü Baskanı Savas Kaya, Izmir Golf Kulübü Kaptanı Levent Egeli ve Samsun Golf Kulübü Kaptanı Tolga Agacıkoglu katılım gösterdi. Richard Özatacan Bodrum Kaptanlık Turnuvası'nı Bodrum Golf Kulübü'nün bir önceki kaptanı Hüseyin Demirag kazandı. Diger kategori ödüller de törenle sahiplerini buldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.