Bodrum'da müzik ziyafeti

Limak Filarmoni Orkestrası, solist Murat Karahan'la birlikte Bodrum'da, ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’in şarkılarından oluşan repertuarla muhteşem bir konser verdi.

Bodrum'da müzik ziyafeti

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat çalışmalarına da destek veren Limak Vakfı'nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, Zeki Müren şarkıları konser turnesi kapsamında Bodrum'daydı. Dünyanın en önemli tenorları arasında gösterilen Murat Karahan'ın solistliğini yaptığı orkestra, geçtiğimiz hafta Bodrum Antik Tiyatro'daki konserinde Bodrumlulara müzik ziyafeti verdi. Zeki Müren'in en sevilen şarkılarını Karahan ile birlikte söyleyen Bodrumlular 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'i andı. Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir'in ev sahipliğindeki geceye Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir'in yanı sıra iş ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.