Gençlerden muhteşem konser

Sabancı Vakfı'nın kurulmasını sağladığı 'Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası', Avrupa turnesi öncesi; iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin de katıldığı bir konser verdi.

Gençlerden muhteşem konser

Melih TÜRK
Soner GÖMLEKSİZ

Sabancı Vakfı'nın kurulmasını sağladığı Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası (TUGFO), şef Cem Mansur yönetiminde 4 Eylül Salı akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) sanatseverlerle buluştu. Faaliyetlerini Kültür Bilincini Geliştirme Vakfı çatısı altında sürdüren ve bu yıl 12. yılını kutlayan orkestranın heyecanına Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Vakfı Başkan Yardımcısı Zerrin Koyunsağan, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü, Canan Başaran Symes, Vera Bulgurlu, Haldun Dormen, Göksel Kortay, Cihat Aşkın, Lale Mansur gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri ortak oldu. Türkiye'nin en başarılı konservatuarlarından seçilen 81 gençten oluşan TUGFO, müzikseverlerden tam not aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.