Rüya gibi düğünle "Evet" dediler

Mert Fırat ve İdil Fırat, geçtiğimiz hafta sonu Alaçatı The Stay Warehouse'da yakın dostlarının katıldığı rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Rüya gibi düğünle "Evet" dediler

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Başarılı oyuncu Mert Fırat ve cemiyetin ünlü ismi İdil Fırat, yakın dostlarının katılımıyla geçtiğimiz hafta Alaçatı'da yapılan rüya gibi bir düğünle mutluluğa "Evet" dedi. Çiftin ailesi ve yakın arkadaşlarının yanı sıra Mert Fırat'ın 'Ufak Tefek Cinayetler'den rol arkadaşları Gökçe Bahadır ve Ferit Aktuğ ile dizinin yönetmeni Ali Bilgin, Gupse Özay, Belçim Bilgin, Melisa Sözen, Özge Fışkın ve Koray Candemir gibi ünlü isimler katıldı. Nikahta damadın şahitliğini Muzaffer Yıldırım ve Gülengül Arlıel, gelinin şahitliğini ise Merve Şen ve Cahit İdil üstlendi. Mert Fırat, Hugo Boss marka damatlığı ile İdil Fırat da Tuvanam 46 tasarımı gelinliğiyle çok şıktı. İstanbul 12 Orkestrası'nın misafirlere keyifli anlar yaşattığı düğünde Koray Candemir ve Gökçe Bahadır da sahneye çıkarak Fırat çiftine sürpriz yaptı. DJ Taner Öztürk de düğün sonrası yapılan partide tempoyu arttırdı. Düğünde eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.